Drop in är precis som det låter och körs alltid i mån av tid, oftast i pauserna i bokade race. Under Juli och Aug är det högt tryck på bokningar och därför kan det förekomma längre väntetider på Drop in. 
Vid förseningar i bokningar kan även Drop in tillfälligt stänga för att inte fördröja resten av dagen.
Vill ni vara säkra på att kunna köra så är det absolut bästa att boka ett race!

Nyhet säsongen 2021 är att vi kommer att ha 2 juniorkartar

Mars 2022 öppnar hyrkarten igen, veckodagar i mars och april enbart för bokning, mer info under ”Öppettider 2022”

Nyheter för säsongen kommer att vara att under högsäsong från mitten av Juni till mitten av Aug kommer vi att öppna upp måndagar för ENBART drop in då det varit stor efterfrågan på Drop in under 2021.

Vi kommer även försöka lägga mer ”dubbelbokningar” under dom mest populära dagarna, varje bokning kommer ta lite längre tid men ger möjlighet för fler att köra. Är det inte dubbelbokat så kommer det istället finnas mer utrymme för drop in.

Kommer även koras Kristianstads bästa hyrkartsförare där alla som kört under säsongen har möjlighet att kvala in till en final i Oktober. Dom som satt dom 20 bästa varvtiderna under året kommer att delta i ett Race kostnadsfritt där en vinnare koras! Mer info under ”Kristianstad Rental Championship”

Alla medlemmar kommer även ha 10% på all hyrkartskörning. Detta gäller befintliga medlemmar med även nya, dvs kommer man köra mycket hyrkart under året så lönar det sig att bli medlem i klubben!


Priser och information om bokning se ”Bokning”
Information om Drop in se ”Drop in”
Öppettider hittas under ”Öppettider 2022”